MHP Muhtarlarla bir araya geldi

MHP Muhtarlarla bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İzmir vatana sahip çıkıyor, İzmir birliğimize sahip çıkıyor. İzmir ne Pagosçuları destekliyor ne bölücülerle kol kola olanları unutuyor ne de zillet muhalefetine destek veriyor. Biz 13-14 Kasım programlarımızda bunu gördük. Bunu yaşadık” dedi.

 

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla seksenbir vilayette “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye” Programlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz 13-14 Kasım tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilen programların başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya üstlenmiş, heyette de Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK Üyeleri Deniz Depboyu, Ali Uçak, İlknur Fidan, Oğuz Akarfırat ve Mehmet Ödevli yer almıştı. İki gün boyunca önemli toplantılar ve buluşmalar gerçekleştiren MHP Genel Merkez Heyeti, İl Başkanlığını hazırladığı programlarla sahadaydı. Programlara Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekili Selahattin Şahin de katıldı.

 

1293 Muhtarlara Kahvaltı

 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin gerçekleştirilen toplantılarla ilgili olarak, “Çok yoğun ve etkili iki gün geçirdik. Attığımız her adımın, her toplantının ve her ziyaretin bir anlamı vardı. İlçe Başkanlarımızın otuz ilçemizdeki muhtarlarımızla kol kola girerek geldiği kahvaltılı toplantımız MHP’nin nerede durduğunun en önemli göstergesi olmuştur. İzmir’de görev yapan 1293 muhtarımızın hiçbir özel gayret sarf etmeden MHP ile dertleşmeye gelmesi, MHP yetkililerinin açıklamalarını dinlemesi ve sorunlara çözümde bizlerle buluşması gerçekten çok önemliydi. İzmir’in en büyük salonunun dolup taşması ikinci bir salon açmamız ve program bitene kadar bütün davetlilerimizin bizlerle birlikte olması ve heyetimizin kıymetli açıklamalarını dikkatle dinlemeleri gerçekten çok anlamlıydı. Tüm muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı.

 

İZTO, EBSO ve İESOB Çok Önemliydi

 

İzmir’in Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen MHP İl Başkanı Veysel Şahin, “Adım Adım 2023, İl İl Türkiye Programlarımızın en can alıcı ziyaretleri de hiç şüphesiz ilk gün geçekleştirdiğimiz İESOB, İZTO ve EBSO toplantılarıydı. Bu toplantılarda iki sebepten dolayı gurur duydum biri Meslek Odaları Başkanlarımızın İzmir’e ve Türkiye’ye aşkla sahip çıkmalarından ikincisi de partimizin meselelerimize ne kadar vakıf ve çözüme dayalı adımlar atmasından. Genel Başkan Yardımcım Prof. Dr. Sayın Mevlüt Karakaya’ya ve heyetine bu sebeple sonsuz teşekkür ederim.

Üye Kayıtlarımızdaki Artış

 

İl Başkanı Şahin, İzmir’de MHP yükselişinin devam ettiğini söylerken, üye kayıt çalışmalarından da bahsetti. Şahin “Genel merkez heyetimizin de katıldığı ilçelerimizdeki üye kayıt stantlarına olan ilgi de MHP’nin İzmir’de yükseldiğinin bir göstergesi olmuştur. Programımız dahilinde Buca, Gaziemir ve Bayraklı ilçelerimizdeki meydanlarda üye kayıt standlarında heyetimizin partimize ilk defa katılan hemşehrilerimize rozet takması gerçekten de çok anlamı oldu.” Açıklamasını yaptı.

 

 

STK ile Kucaklaşmamız Sürecek

 

Hazırladıkları “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” Programlarının en önemli ayaklarından birinin de hemşehri dernekleri ile buluşma toplantıları olduğunu söyleyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Biliyoruz bütün hemşehri derneklerimizle bir araya gelemedik. Süremiz kısıtlıydı ama bundan sonraki programlarda mutlaka bir araya geleceğiz. Zaten biz onlardan hiç ayrılmadık. Her zaman yanlarında olduğumuzu biliyorlar. Hiç merak etmesinler bundan sonra da olacağız. Derneklerimiz ve STK’larımız ile ilişkilerimiz hep üst düzeyde sürdürülecek. Sağolsunlar bize büyük ilgi gösteriyorlar, Kütahyalılar Federasyonu, Erzurumlular Federasyonu, Erzincanlılar Federasyonu ve Mardinliler Vakfı buluşmalarımız gerçekten yüreklerimizin birlikte attığının yansımasıydı. Heyetimize gösterilen yakın ilgi aslında MHP’ne ve Liderimize gösterilen teveccühtür.” Dedi.

 

Gönüllü Kuruluşlarımız Yükselen Bayrağımızdır

 

Türk Milliyetçilerinin çok yönlü ve güçlü kuruluşlarla emsalsiz bir teşkilatçılık anlayışı sergilediğini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Veysel Şahin, “Genel Başkan Yardımcım Sayın Mevlüt Karakaya ve Kıymetli heyeti İzmir’de görev yapan gönüllü kuruluşlarımızla da bir araya geldi. Kendilerinden omuz omuza verdiğimiz mücadele Liderimizin ve genel merkezimizin talimatlarını aldık. Hedeflerimizi ortaya koyup hangi çalışmaları yapacağımızı konuştuk. Gönüllü kuruluşlarımız bizim yükselen bayrağımızdır. Gerçekten bu toplantımız da çok verimli geçti.

 

İzmir Vatana Sahip Çıkıyor

 

İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, toplantılarla ilgili son değerlendirmesini de şöyle yaptı; “İzmir vatana sahip çıkıyor, İzmir birliğimize sahip çıkıyor. İzmir ne Pagosçuları destekliyor ne bölücülerle kol kola olanları unutuyor ne de zillet muhalefetine destek veriyor. Biz 13-14 Kasım programlarımızda bunu gördük. Bunu yaşadık. Yaptığımız programlar yerel sorunlardan ekonomik beklentilere kadar birçok yelpazede görüşüldü. Çok verimli geri dönüşler olacağına inanıyor, önce bizi ağırlayan kurum ve kuruluşların kıymetli başkan ve yöneticilerine, Aliağa Belediye Başkanıma, il yönetim kurulu üyelerime, ilçe başkan ve yöneticilerime, meclis üyelerime ve Ülkü Ocaklarımıza çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL